Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Cool-Eco 120 wifi A+

Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 381726. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+.

Specificaties Eurom Cool-Eco 120 wifi A+

Merk

Eurom

Fabrikantcode

381726

Omschrijving van de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+

Als je op zoek bent naar een energiezuinige mobiele airco, dan is de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ een uitstekende keuze. Met het energielabel A+ verbruikt deze airco namelijk minder energie dan vergelijkbare modellen, wat goed is voor zowel het milieu als je portemonnee. De airco heeft een indrukwekkend koelvermogen van 12.000 BTU, waarmee je een kamer met hoge warmtelasten tot wel 22 vierkante meter kunt koelen. Maar ook als je kamer lage warmtelasten heeft, kan deze airco een ruimte van maximaal 34 vierkante meter verfrissen. Wat deze airco echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om hem op afstand te bedienen met behulp van de Eurom Smart app. Zo kun je de Cool-Eco 120 wifi A+ alvast aanzetten voordat je thuis bent, zodat je bij aankomst direct kunt genieten van een aangename temperatuur. En met de meegeleverde afstandsbediening kun je de instellingen ook eenvoudig aanpassen terwijl je op de bank zit. Houd er wel rekening mee dat de afvoerslang een lengte heeft van 150 centimeter, dus controleer goed of dit voldoende is voor de ruimte waar je de airco wilt plaatsen. Met een maximaal geluidsniveau van 65 decibel is deze airco duidelijk hoorbaar, maar dit zou geen probleem moeten zijn in de meeste situaties. Dus als je op zoek bent naar een energiezuinige mobiele airco met een uitstekend koelvermogen en hand.

Pluspunten
  • Met deze draagbare airconditioner kun je een gemiddelde woonkamer van 22 vierkante meter koelen. Je kunt de airco op afstand bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening en de Eurom Smart app. Met energielabel A+ is deze airconditioner energiezuiniger dan vergelijkbare modellen.

Minpunten
  • Deze airconditioner heeft een gewicht van 26 kilogram, waardoor je hem minder makkelijk naar een andere verdieping tilt. Met een geluidsniveau van 65 dB maakt deze airconditioner veel lawaai.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Cool-Eco 120 wifi A+

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Cool-Eco 120 wifi A+. 

De review over Eurom Cool-Eco 120 wifi A+ is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.