Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Comfy 2200RCD

Eurom Comfy 2200RCD Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 335361. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Comfy 2200RCD.

Specificaties Eurom Comfy 2200RCD

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335361

Omschrijving van de Eurom Comfy 2200RCD

Geniet extra lang van warme dagen op je terras met de Eurom Comfy 2200RCD. Deze terrasverwarmer heeft een indrukwekkend verwarmingsbereik tot wel 20 vierkante meter. Wat deze terrasverwarmer echt bijzonder maakt, is het verwarmingselement met een goudkleurig laagje. Hierdoor wordt de warmte nog intenser dan bij een gewone halogeen heater. Zelfs wind heeft nauwelijks invloed op de warmte, zodat je altijd comfortabel buiten kunt blijven zitten. Met de handige meegeleverde afstandsbediening kun je eenvoudig schakelen tussen de 3 vermogensstanden. Hierdoor kun je de warmte-intensiteit precies naar jouw wens aanpassen. Wil je het extra gezellig maken op je terras? Geen probleem! De Eurom Comfy 2200RCD is voorzien van een sfeervolle verlichting, waardoor je ook 's avonds kunt genieten van een aangename warmte en een aangename sfeer. Om optimaal te genieten van deze terrasverwarmer, raden wij aan om de handleiding te raadplegen voor de juiste installatieplaats. Voor beschutte en winderige terrassen vanaf 20 vierkante meter adviseren wij zelfs om 2 van deze terrasverwarmers te gebruiken. Een bijkomend voordeel is dat deze terrasverwarmer al een vertraging heeft bij het opstarten, waardoor het piekvermogen afgevlakt wordt en de kans op doorslaande stoppen wordt geminimaliseerd. Kortom, met de Eurom Comfy 2200RCD gen.

Pluspunten
  • De terrasverwarmer in deze serie heeft het hoogste vermogen van maximaal 2200 watt, waardoor het een hogere warmte-intensiteit en een groter warmtebereik heeft. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je vanuit je stoel de warmte-intensiteit van de terrasverwarmer aanpassen. Het verwarmingselement heeft een goudkleurige coating die zorgt voor een nog intensere warmte.

Minpunten
  • Om de terrasverwarmer te kunnen gebruiken, heb je altijd een stopcontact in de buurt nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Comfy 2200RCD

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Comfy 2200RCD tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Comfy 2200RCD. 

De review over Eurom Comfy 2200RCD is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.