Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Comfy 1300

Eurom Comfy 1300 Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 335347. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Comfy 1300.

Specificaties Eurom Comfy 1300

Merk

Eurom

Fabrikantcode

335347

Omschrijving van de Eurom Comfy 1300

Verleng warme dagen op je terras met de Eurom Comfy 1300. Deze krachtige terrasverwarmer zorgt ervoor dat je ook op frissere avonden comfortabel buiten kunt blijven zitten. Met een maximaal verwarmingsbereik van maar liefst 10 vierkante meter, biedt de Eurom Comfy 1300 voldoende warmte om je hele terras te verwarmen. Wat deze terrasverwarmer echt uniek maakt, is het verwarmingselement met een goudkleurig laagje. Dit zorgt voor een intensere warmte dan bij een gewone halogeen heater. Daarnaast heeft de Eurom Comfy 1300 weinig last van wind, waardoor de warmte-intensiteit nauwelijks wordt beïnvloed. Zo kun je zelfs op winderige dagen genieten van een aangename temperatuur op je terras. De Eurom Comfy 1300 kan op verschillende plaatsen worden opgehangen, maar het is belangrijk om de handleiding te raadplegen voor de juiste installatie. Onze specialisten adviseren om bij beschutte en winderige terrassen vanaf 10 vierkante meter, twee van deze terrasverwarmers te gebruiken voor een optimale warmteverspreiding. Daarnaast is het vermeldenswaardig dat een terrasverwarmer bij het opstarten meer stroom verbruikt, wat kan leiden tot een piekvermogen. Om te voorkomen dat dit een negatieve invloed heeft op je stroomgroep en de stoppen doorslaan, raden we aan om een softstarter te gebruiken. Met een softstarter wordt het vermogen afgevlakt, waardoor je zonder.

Pluspunten
  • Deze terrasverwarmer heeft bijna geen warmteverlies door de windinvloed. Het goudkleurige laagje op het verwarmingselement zorgt voor een hogere warmte-intensiteit.

Minpunten
  • Deze terrasverwarmer heeft minder maximaal vermogen dan andere heaters uit deze serie, waardoor hij een kleiner warmtebereik en een lagere warmte-intensiteit heeft.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Comfy 1300

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Comfy 1300 tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Comfy 1300. 

De review over Eurom Comfy 1300 is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.