Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 360912. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi.

Specificaties Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

360912

Omschrijving van de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi

De Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi is een revolutionaire convectorkachel die je huis of kantoor een stijlvolle en moderne uitstraling geeft. Met zijn glazen behuizing is deze kachel niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher. Dankzij het stille verwarmingssysteem kun je zonder enige hinder genieten van een warme en gezellige sfeer in je hobbykamer of werkkamer. Met een bereik van maar liefst 11 vierkante meter verwarmt de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi moeiteloos elke ruimte. Maar dat is nog niet alles! Met de handige Eurom Smart app, compatibel met zowel iOS als Android, kun je de kachel eenvoudig bedienen. Stel de gewenste temperatuur in, pas de warmte-intensiteit aan en geniet van het comfort vanuit je luie stoel. Bovendien kun je met de meegeleverde afstandsbediening de kachel ook handmatig bedienen. Met zijn geïntegreerde scherm ben je altijd op de hoogte van de tijd en de actuele temperatuur in de kamer. En als je ervoor wilt zorgen dat de kamer altijd op de perfecte temperatuur blijft, kun je gebruikmaken van de energiebesparende eco modus. Deze modus zorgt ervoor dat de temperatuur niet lager wordt dan 16 °C, zelfs als je er niet bent. Met de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi haal je niet alleen een efficiënte en stijlvolle kachel in huis, maar ook een modern en slim verwarmingssysteem dat je leven gemakkelijker ma.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening of de Eurom Smart app. Je kunt deze kachel aan de muur bevestigen of neerzetten dankzij de meegeleverde voetjes. Door de eco-stand houdt de kachel de ruimte op 16°C, wat resulteert in minder energieverbruik.

Minpunten
  • Deze kachel is niet waterbestendig en daarom ongeschikt om in de badkamer te plaatsen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi. 

De review over Eurom Alutherm Verre 1000 Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.