Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 361117. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart.

Specificaties Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361117

Omschrijving van de Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart

De Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart is een innovatieve convectorkachel die speciaal is ontworpen voor gebruik binnenshuis. Met zijn stille werking zorgt deze kachel voor een aangename en rustige sfeer in elke ruimte. Of je nu wilt genieten van een warme woonkamer, een gezellige slaapkamer of een comfortabele studeerkamer, deze kachel verwarmt moeiteloos een ruimte tot maar liefst 30 vierkante meter. Wat deze kachel echt uniek maakt, is de mogelijkheid om hem te bedienen via wifi. Met de Eurom Smart app op je smartphone kun je de kachel op afstand aan- en uitzetten, de temperatuur regelen en zelfs een timer instellen. Dit betekent dat je altijd en overal de controle hebt over de warmte in je huis. Bovendien wordt er een handige afstandsbediening meegeleverd, zodat je de kachel ook op traditionele wijze kunt bedienen. De Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Met zijn slanke en moderne ontwerp past hij perfect in elk interieur. Je kunt de kachel eenvoudig op de vloer plaatsen of aan de muur hangen met behulp van de meegeleverde muurbeugels. Let op: als je van plan bent om de kachel in de badkamer te gebruiken, raadpleeg dan eerst de handleiding om te zien waar je hem precies kunt plaatsen. Veiligheid is natuurlijk ook van groot belang. Daarom is de Alutherm 2500 zwart uitgerust met een overhittings- en omvalbe.

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het opwarmen. De ruimte kan goed op temperatuur worden gehouden dankzij de ingebouwde thermostaat. Deze kachel is zowel geschikt om op de grond te zetten als om aan de muur te hangen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet ideaal voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart. 

De review over Eurom Alutherm 2500 Wifi zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.