Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Alutherm 2500 Wifi

Eurom Alutherm 2500 Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 360790. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Alutherm 2500 Wifi.

Specificaties Eurom Alutherm 2500 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

360790

Omschrijving van de Eurom Alutherm 2500 Wifi

De Eurom Alutherm 2500 Wifi is een innovatieve convectorkachel die perfect is voor jouw woonkamer. Met zijn fluisterstille werking zal hij je niet afleiden terwijl je geniet van je favoriete serie. Deze elektrische kachel kan ruimtes tot wel 30 vierkante meter verwarmen, waardoor je altijd kunt genieten van een aangename temperatuur in je huis. Deze kachel biedt ook de mogelijkheid om via wifi verbinding te maken met de Eurom Smart app, die beschikbaar is op zowel iOS als Android. Hiermee kun je de kachel op afstand bedienen, zodat je altijd de controle hebt, waar je ook bent. Als je liever geen gebruik maakt van de app, kun je ook de meegeleverde afstandsbediening gebruiken om de kachel op afstand te bedienen. Daarnaast kun je ervoor kiezen om de kachel op te hangen aan de muur of neer te zetten met behulp van de meegeleverde voeten. Het is belangrijk om op te merken dat als je de kachel in de badkamer wilt gebruiken, je eerst de handleiding moet raadplegen om te zien waar je de kachel veilig kunt plaatsen. Met de Eurom Alutherm 2500 Wifi geniet je van het gemak van een moderne convectorkachel met de toegevoegde mogelijkheid van draadloze bediening.

Pluspunten
  • Een convectorkachel maakt bijna geen geluid tijdens het opwarmen. Dankzij de ingebouwde thermostaat kan de ruimte goed op temperatuur gehouden worden. Deze kachel is geschikt om zowel op de vloer te plaatsen als aan de muur te hangen.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet zo geschikt voor het verwarmen van ruimtes met slechte isolatie.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Alutherm 2500 Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Alutherm 2500 Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Alutherm 2500 Wifi. 

De review over Eurom Alutherm 2500 Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.