Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Alutherm 2000 Wifi

Eurom Alutherm 2000 Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 360776. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Alutherm 2000 Wifi.

Specificaties Eurom Alutherm 2000 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

360776

Omschrijving van de Eurom Alutherm 2000 Wifi

De Eurom Alutherm 2000 Wifi is een slimme en handige kachel die perfect is voor het verwarmen van ruimtes tot 20 vierkante meter. Met deze convectorkachel heb je maar liefst 3 verschillende manieren om hem te bedienen. Je kunt de temperatuur regelen via de thermostaat op de kachel zelf, met de meegeleverde afstandsbediening of zelfs via de handige app die je eenvoudig op je smartphone installeert. Zo heb je altijd volledige controle over de verwarming, waar je ook bent in huis. De Eurom Alutherm 2000 Wifi wordt geleverd met zowel voetjes als bevestigingsbeugels, zodat je zelf kunt kiezen hoe je de kachel wilt gebruiken. Plaats hem op de grond met de voetjes voor een flexibele en draagbare verwarmingsoplossing, of hang hem aan de muur met behulp van de bevestigingsbeugels voor een ruimtebesparende en strakke uitstraling. En maak je geen zorgen als de kachel te heet wordt of per ongeluk omvalt, want dankzij de ingebouwde omval- en oververhittingsbeveiliging schakelt de kachel automatisch uit om eventuele gevaren te voorkomen. Met de Eurom Alutherm 2000 Wifi geniet je niet alleen van een aangename warmte in je huis, maar ook van ultiem gebruiksgemak en gemoedsrust. Laat de koude dagen maar komen, want met deze kachel ben je altijd verzekerd van een comfortabele en veilige verwarming.

Pluspunten
  • Deze verwarming kan je aan de muur vastmaken of neerzetten met behulp van de bijgeleverde voetjes. Een convectieverwarming maakt bijna geen geluid tijdens het opwarmen. Je kan de elektrische verwarming bedienen via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet.

Minpunten
  • Het is niet waterdicht en daarom niet geschikt voor gebruik in de badkamer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Alutherm 2000 Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Alutherm 2000 Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Alutherm 2000 Wifi. 

De review over Eurom Alutherm 2000 Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.