Search
Close this search box.
  1. blackfriday
  2. Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart

Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 361087. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart.

Specificaties Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart

Merk

Eurom

Fabrikantcode

361087

Omschrijving van de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart

De Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart is een stille verwarming die een ruimte van maximaal 15 vierkante meter verwarmt. Met de ingebouwde thermostaat, de meegeleverde afstandsbediening of via de Eurom app kun je de kachel eenvoudig bedienen. Daarnaast kun je met de handige timer instellen op welke tijden de kachel automatisch aanstaat. Stel hem bijvoorbeeld in van 7 tot 9 uur 's ochtends, zodat je altijd een warme badkamer hebt wanneer je opstaat. De Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart is geschikt voor elke ruimte in huis. Als je van plan bent om de kachel in de badkamer te gebruiken, raadpleeg dan eerst de handleiding om te zien waar je deze precies kunt plaatsen. De kachel kan zowel staand worden geplaatst als aan de muur worden gehangen met behulp van de meegeleverde bevestigingsbeugel. Zo kun je de kachel op de meest geschikte plek installeren en optimaal gebruikmaken van de warmte die hij biedt. Met de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart geniet je van een comfortabele en efficiënte verwarming in huis. Dankzij de wifi-functie kun je de kachel eenvoudig op afstand bedienen, waardoor je altijd de perfecte temperatuur hebt wanneer je thuiskomt. Daarnaast is de kachel ook nog eens energiezuinig, waardoor je kunt besparen op je energierekening. Met zijn moderne en strakke design is deze kachel niet alleen functioneel, maar.

Pluspunten
  • Je bedient de elektrische kachel met behulp van de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. Een convectorkachel produceert bijna geen geluid tijdens het opwarmen. Deze kachel kan aan de muur worden bevestigd of op de grond worden geplaatst met behulp van de meegeleverde voetjes.

Minpunten
  • Een convectorkachel is niet goed geschikt om slecht geïsoleerde ruimtes te verwarmen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart. 

De review over Eurom Alutherm 1500 Wifi zwart is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.