Eurom Alutherm 1200XS Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 360.851. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Alutherm 1200XS Wifi.

Specificaties Eurom Alutherm 1200XS Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

360.851

Omschrijving van de Eurom Alutherm 1200XS Wifi

Met de Eurom Alutherm 1200XS Wifi convectorkachel ben je verzekerd van een warme slaapkamer waar je heerlijk in bed kunt stappen. Deze kachel kan niet alleen bediend worden met de meegeleverde afstandsbediening, maar ook met de handige Eurom Smart app op je smartphone of tablet (beschikbaar voor iOS en Android). Dit betekent dat je de kachel al aan kunt zetten terwijl je nog volop geniet van die spannende film in de woonkamer. Je hoeft de film niet eens op pauze te zetten, want je kunt de kachel eenvoudig bedienen via de app of afstandsbediening. De Eurom Alutherm 1200XS Wifi kan op een vaste plek gemonteerd worden, maar je kunt hem ook gebruiken als vrijstaande kachel met behulp van de meegeleverde voeten. Bovendien maakt deze kachel vrijwel geen geluid tijdens het verwarmen, waardoor je ongestoord kunt genieten van een rustige en comfortabele omgeving. Let wel op dat je, als je de kachel in de badkamer wilt gebruiken, eerst de handleiding raadpleegt om er zeker van te zijn waar je de kachel veilig kunt plaatsen. Met de Eurom Alutherm 1200XS Wifi haal je niet alleen een krachtige en efficiënte verwarmingsoplossing in huis, maar ook een slim en gebruiksvriendelijk apparaat dat je het ultieme comfort biedt.

Pluspunten
  • Je kunt de elektrische kachel bedienen met behulp van de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. Tijdens het verwarmen maakt een convectorkachel vrijwel geen geluid. Deze kachel kan zowel op de grond geplaatst worden als aan de muur gehangen worden.

Minpunten
  • Een elektrische kachel met convectie is minder geschikt voor het verwarmen van slecht geïsoleerde ruimtes.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Alutherm 1200XS Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Alutherm 1200XS Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Alutherm 1200XS Wifi. 

De review over Eurom Alutherm 1200XS Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.