Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. blackfriday
  2. Eurom Alutherm 1000 Wifi

Eurom Alutherm 1000 Wifi Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eurom 360714. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eurom Alutherm 1000 Wifi.

Specificaties Eurom Alutherm 1000 Wifi

Merk

Eurom

Fabrikantcode

360714

Omschrijving van de Eurom Alutherm 1000 Wifi

De Eurom Alutherm 1000 Wifi is de perfecte aanvulling voor jouw hobbykamer. Deze convectorkachel is niet alleen stil, waardoor je ongestoord kunt tekenen of sieraden kunt maken, maar verwarmt ook ruimtes tot wel 11 vierkante meter. Met de Eurom Smart app (beschikbaar voor zowel iOS als Android) maakt de kachel eenvoudig verbinding via wifi. Hierdoor kun je de kachel op afstand bedienen, waar je ook bent. Als je liever geen gebruik maakt van de app, kun je de meegeleverde afstandsbediening gebruiken om de kachel vanaf een afstand te bedienen. Of je nu de kachel wilt ophangen aan de muur of neerzetten met de meegeleverde voeten, de keuze is aan jou. De Eurom Alutherm 1000 Wifi biedt flexibiliteit en gemak. Wil je de kachel in de badkamer gebruiken? Geen probleem, maar raadpleeg eerst de handleiding voor de juiste plaatsing. Met deze convectorkachel geniet je van een aangename warmte in jouw hobbykamer, zonder dat het zoemende geluid van de kachel je afleidt. Dus waar wacht je nog op? Breng comfort in je creatieve ruimte met de Eurom Alutherm 1000 Wifi.

Pluspunten
  • De verwarming heeft een energiebesparende modus (eco-modus) met een laag wattage en een laag verbruik. Je kunt de elektrische verwarming bedienen via de Eurom Smart app (Android/iOS) op je smartphone of tablet. Deze verwarming is zowel geschikt om op de vloer te plaatsen als om aan de muur te hangen.

Minpunten
  • De kachel heeft een warmtebereik van slechts 11 vierkante meter.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eurom Alutherm 1000 Wifi

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eurom Alutherm 1000 Wifi tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eurom Alutherm 1000 Wifi. 

De review over Eurom Alutherm 1000 Wifi is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product.