Eufycam + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy E8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

E8213G11

Omschrijving van de Eufycam + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met de Eufycam en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro hoef je nooit meer iets te missen van wat er zich afspeelt voor je voordeur en rondom je huis. Deze slimme deurbel is uitgerust met twee camera's: één bovenaan en één die naar beneden gericht is. Hierdoor zijn er geen dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat volledig zien. De onderste camera herkent zelfs pakketjes die voor je deur worden achtergelaten. Je kunt de video deurbel aansluiten op je bestaande bedrading, of draadloos gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De Eufycam beveiligingscamera houdt de rest van de omgeving in de gaten met een Full HD-beeldkwaliteit. Zowel de camera's als de deurbel kunnen personen herkennen, waardoor je geen valse meldingen ontvangt. Je kunt de beelden bekijken in de handige Eufy app. Beide apparaten kunnen draadloos verbonden worden met de HomeBase. Deze basisstation moet eerst met een ethernetkabel op je router worden aangesloten. Vervolgens herkent hij je wifi en kan hij draadloos verbinding maken. Bovendien heeft de HomeBase ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken. Met de Eufycam en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro krijg je een complete en betrouwbare beveiligingsoplossing voor je huis. Met de geavanceerde functies, zoals de dubbele camera's en de mogelijkheid om pakketjes te.

Pluspunten
  • Deze deurbel is uitgerust met 2 camera's, waardoor je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera herkennen het verschil tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, en hiervoor heb je geen abonnement nodig. Doordat de camera en deurbel de beelden lokaal opslaan, hoef je geen cloudabonnement of sd-kaart te hebben om de beelden terug te kunnen kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals