Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 5-pack en de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro hoef je nooit meer iets te missen van wat er zich voor jouw voordeur en in de omgeving van je huis afspeelt. De slimme deurbel is uitgerust met twee camera's: één gericht naar boven en één die naar beneden is gericht. Hierdoor heeft de deurbel geen blinde hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel zien. Bovendien herkent de camera aan de onderkant ook pakketjes die voor je deur worden geplaatst. Je kunt de video deurbel eenvoudig verbinden met je bestaande bedrading, maar het is ook mogelijk om hem draadloos te gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De Eufycam beveiligingscamera's houden de rest van de omgeving in de gaten met een haarscherpe Full HD beeldkwaliteit. Zowel de camera's als de deurbel herkennen personen, waardoor je geen onnodige meldingen ontvangt. Je kunt de beelden eenvoudig bekijken in de handige Eufy app. Beide apparaten kunnen draadloos verbonden worden met de HomeBase, die via een ethernetkabel aan je router wordt aangesloten. Deze basisstation beschikt over ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken. Nadat je de basisstation met een ethernetkabel aan je router hebt verbonden, zal hij automatisch je wifi herkennen, waardoor de basisstation ook draadloos kan worden gebruikt. Met het Eufycam 5.

Pluspunten
  • Deze deurbel beschikt over 2 camera's, waardoor je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera maken onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, hiervoor heb je geen abonnement nodig. Doordat de camera en deurbel beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De levensduur van de batterij neemt af wanneer je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagruimte is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals