Search
Close this search box.
  1. Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 4-pack en de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro hoef je nooit meer iets te missen van wat er zich afspeelt voor je voordeur en rondom je huis. Deze slimme deurbel is uitgerust met twee camera's: één bovenaan en één die naar beneden gericht is. Hierdoor heeft de deurbel geen dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel zien. Bovendien herkent de camera aan de onderkant ook pakketjes die voor je deur worden achtergelaten. Je kunt de video deurbel zowel bedraad aansluiten op je huidige bedrading als draadloos gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De Eufycam beveiligingscamera's houden de rest van de omgeving in de gaten met een kristalheldere full HD beeldkwaliteit. Zowel de camera's als de deurbel zijn in staat om personen te herkennen, waardoor je geen last hebt van valse meldingen. Je kunt de beelden eenvoudig bekijken via de handige Eufy app. Beide apparaten kunnen draadloos verbinding maken met de HomeBase, het basisstation dat je eerst met een ethernetkabel aan je router dient te verbinden. Zodra het basisstation je wifi herkent, kan het ook draadloos verbinding maken met je wifi-netwerk. Bovendien beschikt dit basisstation over ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken. Met het Eufycam 4-pack en de Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro ben je.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, waardoor je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera maken onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, en je hebt hier geen abonnement voor nodig. Aangezien de camera en deurbel de beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur zal verminderen als je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals