Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 3C uitbreiding

Eufycam 3C uitbreiding Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8161321. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 3C uitbreiding.

Specificaties Eufycam 3C uitbreiding

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8161321

Omschrijving van de Eufycam 3C uitbreiding

De Eufycam 3C uitbreiding is een geweldige toevoeging aan je bestaande Eufycam-collectie met de Homebase 3. Deze camera is het jongere broertje van de Eufycam 3 en biedt een aantal unieke functies. In tegenstelling tot zijn broer heeft de 3C geen zonnepaneel, maar beschikt hij wel over een krachtigere spotlight. Dit betekent dat je zelfs in het donker heldere beelden kunt krijgen. Een van de grootste voordelen van de Eufycam 3C ten opzichte van andere Eufy-camera's is de mogelijkheid om op te nemen in 4K-resolutie. Dit zorgt voor een ongelooflijk scherpe en gedetailleerde weergave van de beelden. Bovendien is deze camera uitgerust met slimme gezichtsherkenningstechnologie, waardoor het alarm niet afgaat wanneer bekende gezichten worden gedetecteerd. De beelden worden opgeslagen op de Homebase 3, die kan worden uitgebreid met een harde schijf voor extra opslagruimte. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor cloudopslag, maar hiervoor wordt een vast maandelijks bedrag in rekening gebracht. Om ervoor te zorgen dat de Eufycam 3C goed functioneert, moet het basisstation worden verbonden met een ethernetkabel die aan je router is gekoppeld. Met de Eufycam 3C uitbreiding kun je genieten van hoogwaardige beveiliging en gemoedsrust, waar je ook bent. Deze camera biedt niet alleen uitstekende be.

Pluspunten
  • Aangezien de camera lokaal beelden opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Deze camera beschikt over een verbeterde schijnwerper in vergelijking met de Eufycam 3. De camera heeft gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekende gezichten.

Minpunten
  • Je kunt deze camera niet gebruiken zonder de Homebase 3. Om de opslagcapaciteit van 16GB uit te breiden, moet je een harde schijf of NAS toevoegen

    .

    Deze worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 3C uitbreiding

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 3C uitbreiding tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 3C uitbreiding. 

De review over Eufycam 3C uitbreiding is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals