Search
Close this search box.
  1. Eufycam 3C 2-pack

Eufycam 3C 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8881321. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 3C 2-pack.

Specificaties Eufycam 3C 2-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8881321

Omschrijving van de Eufycam 3C 2-pack

De Eufycam 3C 2-pack biedt een uitstekende beveiligingsoplossing voor je huis. Met zijn krachtige spotlight zorgt deze camera ervoor dat je ook in het donker heldere beelden hebt. Het is de perfecte keuze voor diegenen die een betere nachtzichtkwaliteit willen. In tegenstelling tot zijn broertje, de Eufycam 3, heeft de 3C geen zonnepaneeltje, maar maakt hij gebruik van een grotere spotlight om alles duidelijk te kunnen zien. Wat de Eufycam 3C onderscheidt van andere Eufy-camera's, is zijn opnamekwaliteit. Met de mogelijkheid om op te nemen in 4K-resolutie, ben je verzekerd van scherpe en gedetailleerde beelden. Bovendien beschikt deze camera over slimme gezichtsherkenningstechnologie, waardoor het alarm niet afgaat wanneer bekende gezichten worden gedetecteerd. Dit zorgt voor extra gemak en gemoedsrust. De beelden van de Eufycam 3C worden opgeslagen op de Homebase 3, die kan worden uitgebreid met een harde schijf voor extra opslagruimte. Als alternatief is er ook cloudopslag beschikbaar, maar hiervoor wordt een vast bedrag per maand in rekening gebracht. Om de Eufycam 3C te installeren, sluit je eenvoudigweg de basisstation aan op je router met behulp van een ethernetkabel. Het enige waar je rekening mee moet houden, is dat de Homebase 3 nog niet compatibel is met de Eufy SoloCam en Floodlight Cam. Kies vanda.

Pluspunten
  • Omdat de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te bekijken. Deze camera heeft een verbeterde spotlamp in vergelijking met de Eufycam 3. De camera heeft gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekende gezichten.

Minpunten
  • De Homebase is via een ethernetkabel verbonden met uw router. Om de opslagcapaciteit van 16GB uit te breiden, voegt u een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 3C 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 3C 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 3C 2-pack. 

De review over Eufycam 3C 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals