Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. EufyCam 3 uitbreiding

EufyCam 3 uitbreiding Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81603W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de EufyCam 3 uitbreiding.

Specificaties EufyCam 3 uitbreiding

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81603W1

Omschrijving van de EufyCam 3 uitbreiding

Let op: deze EufyCam 3 uitbreiding is de perfecte toevoeging op je bestaande cameraset. Met deze uitbreiding kun je nu ook een locatie binnen of buiten bewaken. De EufyCam 3 is de nieuwste toevoeging aan het EufyCam assortiment en zit boordevol handige functies. Je kunt de camera eenvoudig koppelen aan je Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit, waardoor je hem zelfs met je stem kunt bedienen. De camera beschikt over een verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. Wat deze sensor extra bijzonder maakt, is dat hij alleen mensen herkent. Hierdoor zal de camera niet onnodig opnemen als er bijvoorbeeld een dier in beeld komt. Daarnaast heeft de EufyCam 3 een groter bereik, waardoor het signaal ook op grotere afstand van het basisstation goed blijft. Om de camera te gebruiken, verbind je het basisstation met een ethernetkabel aan je router. De beelden worden vervolgens opgeslagen op de lokale harddrive, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Wil je toch extra beelden opslaan in de cloud? Dan is dat ook mogelijk. De ingebouwde batterij gaat maar liefst een jaar mee bij gemiddeld gebruik, waarna je hem eenvoudig kunt opladen. Kortom, met de EufyCam 3 uitbreiding haal je een geavanceerde en betrouwbare beveiligingsoplossing in huis. Je kunt de beelden eenvoudig bekijken via de beveiligde verbinding in de app en hebt tal van handige.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of een sd-kaart om de beelden te bekijken. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Deze camera functioneert niet op zichzelf, omdat je een Homebase 3 nodig hebt

    .

    De camera werkt niet samen met de HomeBase 2. De batterijduur neemt af als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor EufyCam 3 uitbreiding

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de EufyCam 3 uitbreiding tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de EufyCam 3 uitbreiding. 

De review over EufyCam 3 uitbreiding is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals