Search
Close this search box.
  1. Eufycam 3 uitbreiding 3-pack

Eufycam 3 uitbreiding 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81603W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 3 uitbreiding 3-pack.

Specificaties Eufycam 3 uitbreiding 3-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81603W1

Omschrijving van de Eufycam 3 uitbreiding 3-pack

Let op: deze Eufycam 3 uitbreiding 3-pack is de perfecte aanvulling op je bestaande cameraset. Met deze camera's kun je zowel binnen als buiten een locatie bewaken. Om ze te kunnen gebruiken, dien je ze te koppelen aan de nieuwe Homebase 3. Deze Homebase ondersteunt kunstmatige intelligentie, waardoor de Eufycam 3 gezichtsherkenning heeft. Dit betekent dat het alarm niet afgaat wanneer bekende gezichten worden gedetecteerd. De Eufycam 3 onderscheidt zich van andere Eufy camera's door zijn opnamemogelijkheden in 4K resolutie. Daarnaast is hij uitgerust met een handig zonnepaneeltje, waardoor je de camera minder vaak hoeft op te laden. Bovendien zorgt de nieuwe Eufycam 3 voor een stabielere verbinding dan zijn voorgangers. Een ander voordeel is dat de beeldopslag lokaal plaatsvindt en niet op de servers van Eufy. Met de Eufycam 3 geniet je ook 's nachts van kleurenbeeld tot wel 8 meter. Dit zorgt voor een helder en gedetailleerd beeld, zelfs in het donker. Uitbreid je bestaande cameraset met deze Eufycam 3 uitbreiding 3-pack en geniet van de geavanceerde functies en betrouwbare beveiliging die dit systeem biedt.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te bekijken. Dankzij het zonnepaneeltje op de IP-camera hoef je hem minder vaak op te laden. De camera en deurbel maken onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, moet je de camera af en toe opladen. Deze camera functioneert niet zelfstandig, omdat je een Homebase 3 nodig hebt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 3 uitbreiding 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 3 uitbreiding 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 3 uitbreiding 3-pack. 

De review over Eufycam 3 uitbreiding 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals