Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 3 + Homebase 3 + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 3 + Homebase 3 + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 3 + Homebase 3 + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 3 + Homebase 3 + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 3 + Homebase 3 + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met de Eufycam 3 en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase 3 hoef je nooit meer iets te missen van wat er voor jouw voordeur en rondom je huis gebeurt. Deze geavanceerde deurbel is uitgerust met niet één, maar twee camera's: één die naar boven gericht is en één die naar beneden gericht is. Hierdoor heeft de deurbel geen dode hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat volledig zien. Daarnaast herkent de camera aan de onderkant zelfs pakketjes die voor je deur worden afgeleverd. Je kunt de video deurbel eenvoudig aansluiten op je bestaande bedrading, maar je kunt er ook voor kiezen om hem draadloos te gebruiken dankzij de ingebouwde accu. Wat de Eufycam 3 zo uniek maakt, is de verbeterde nachtvisie en de geavanceerde bewegingssensor. Deze camera presteert beter dan vergelijkbare modellen en zorgt ervoor dat je altijd heldere beelden hebt, zelfs in het donker. Bovendien herkennen zowel de camera's als de deurbel personen, waardoor je geen last hebt van valse meldingen. Alle beelden kun je gemakkelijk bekijken in de gebruiksvriendelijke Eufy app. Het draadloos verbinden van beide apparaten met de HomeBase 3 is een fluitje van een cent. Deze nieuwe HomeBase neemt 24/7 op en heeft een uitbreidbaar geheugen, zodat je altijd voldoende ruimte hebt voor al je opnames. Da.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, dus je mist niets en ziet precies wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera maken onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, en hiervoor heb je geen abonnement nodig. Aangezien de camera en deurbel beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken.

Minpunten
  • Om de meest stabiele verbinding te krijgen, sluit je de Homebase aan op je router met een ethernetkabel.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 3 + Homebase 3 + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 3 + Homebase 3 + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 3 + Homebase 3 + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 3 + Homebase 3 + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals