Search
Close this search box.
  1. Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro

Dit Eufy beveiligingspakket is de perfecte keuze voor iedereen die zijn huis optimaal wil beveiligen. Het pakket bestaat uit 2 Eufycam 3 camera's en een Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. Met deze nieuwste camera van Eufy hoef je je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen ervan, dankzij de handige zonnepaneeltjes. De Eufycam 3 en de deurbel kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan slimme assistenten zoals Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Hierdoor heb je altijd volledige controle over je beveiligingssysteem. Met de Video Doorbell Dual 2 Pro weet je precies wat er zich voor je voordeur afspeelt. Dankzij de 2 camera's, zowel boven als onder de deurbel, zijn er geen dode hoeken meer en kun je zelfs pakketjes op de grond zien liggen. Het basisstation van dit beveiligingspakket wordt eenvoudig verbonden met je router via een ethernetkabel. Je kunt de beelden van de deurbel en camera's bekijken in de handige app. Het beste van alles is dat je geen cloudabonnement nodig hebt om beelden op te slaan, omdat de apparaten de beelden opslaan op het meegeleverde basisstation. Let op: de Homebase 3 werkt nog niet met de Eufy SoloCam en Floodlight Cam. Met dit Eufy beveiligingspakket ben je verzekerd van optimale veiligheid en gemoedsrust.

Pluspunten
  • Aangezien de camera's de beelden lokaal opslaan, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De deurbel is uitgerust met 2 camera's, hierdoor mis je niets en zie je precies wie en wat er voor je deur staat. De camera en deurbel kunnen mensen, dieren en voorwerpen onderscheiden.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, dien je af en toe de camera op te laden. Om de opslagcapaciteit van 16GB te vergroten, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals