Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery

Dit Eufy beveiligingspakket is ideaal voor iedereen die zijn huis veilig wil houden. Het bevat 2 Eufycam 3 camera's en een Eufy Video Doorbell. De Eufycam 3 is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Eufy en heeft enkele geweldige nieuwe functies. Dankzij de zonnepaneeltjes hoef je de camera minder vaak op te laden, waardoor je altijd verzekerd bent van een betrouwbare beveiliging. Een van de meest opmerkelijke verbeteringen is de nachtvisie en bewegingssensor. De camera herkent mensen, waardoor onnodige opnames van dieren worden voorkomen. Daarnaast heeft de Eufycam 3 een groter bereik dan zijn voorganger, waardoor het signaal ook op grotere afstand van het basisstation sterk blijft. Om de beelden te bekijken, verbind je het basisstation eenvoudig met een ethernetkabel aan je router. Vervolgens kun je de beelden bekijken in de handige app op je smartphone. Wat dit pakket extra aantrekkelijk maakt, is dat de apparaten de beelden opslaan op het meegeleverde basisstation. Hierdoor heb je geen cloudabonnement nodig om je beelden veilig op te slaan. Wil je echter extra beelden opslaan, dan heb je de mogelijkheid om een vast bedrag per maand te betalen voor cloudopslag. Let wel op: de Homebase 3 is nog niet compatibel met de Eufy SoloCam en Floodlight Cam. Kortom, met dit Eufy beveiligingspakket ben je.

Pluspunten
  • Omdat de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Dankzij de oplaadbare batterij kan de deurbel zowel bedraad als draadloos worden geïnstalleerd. De camera en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, dien je de camera af en toe op te laden. Om de opslagcapaciteit van 16GB te vergroten, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufycam 3 Duo pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals