Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. EufyCam 3 Duo Pack

EufyCam 3 Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T88713W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de EufyCam 3 Duo Pack.

Specificaties EufyCam 3 Duo Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88713W1

Omschrijving van de EufyCam 3 Duo Pack

Dit Duo Pack van de EufyCam 3 bevat twee camera's die je flexibel kunt plaatsen, zowel binnen als buiten, om verschillende gebieden te bewaken. Deze camera's zijn eenvoudig te koppelen aan de nieuwe Homebase 3, waardoor je een geavanceerd beveiligingssysteem creëert. De EufyCam 3 is de nieuwste toevoeging aan de EufyCam serie en biedt talloze voordelen ten opzichte van andere Eufy camera's. Een van de belangrijkste kenmerken van de EufyCam 3 is de opnamekwaliteit in 4K resolutie. Hierdoor geniet je van haarscherpe beelden met veel detail. Daarnaast is deze camera uitgerust met een handig zonnepaneeltje, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. Ook beschikt de EufyCam 3 over gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat wanneer bekende gezichten worden gedetecteerd. Dit is mogelijk dankzij de geavanceerde kunstmatige intelligentie van de nieuwe Homebase 3, die alle verwerking lokaal uitvoert en niet afhankelijk is van externe servers van Eufy. Een ander opvallend kenmerk van de EufyCam 3 is het kleurenbeeld dat 's nachts tot wel 8 meter reikt. Dit wordt mogelijk gemaakt door de ingebouwde schijnwerper, die zorgt voor heldere en duidelijke beelden, zelfs in het donker. Daarnaast is het bereik van de camera's vergroot, waardoor het signaal ook op grotere afstand van.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden te bekijken. Met de zonnepaneeltjes op de camera's hoef je ze minder vaak op te laden. Dankzij gezichtsherkenning gaat het alarm van de camera niet af bij bekenden.

Minpunten
  • Als je de camera vaak in omstandigheden met weinig zonlicht gebruikt, moet je de camera af en toe opladen. Om de opslagcapaciteit van 16GB uit te breiden, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor EufyCam 3 Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de EufyCam 3 Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de EufyCam 3 Duo Pack. 

De review over EufyCam 3 Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals