Search
Close this search box.
  1. Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery

Dit indrukwekkende beveiligingspakket van Eufy bevat maar liefst 5 Eufycam 3 IP camera's, de innovatieve Eufy Video Doorbell op batterijen en een handig basisstation. De Eufycam 3 is de allernieuwste camera van Eufy en is uitgerust met een slim zonnepaneel, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. Bovendien legt deze camera nu beelden vast in adembenemende 4K beeldkwaliteit. De camera en deurbel kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan slimme assistenten zoals Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Met de verbeterde nachtvisie en bewegingssensor van de nieuwe Eufycam hoef je je geen zorgen te maken over onnodige opnames wanneer er bijvoorbeeld een dier in beeld komt, omdat deze slimme camera's specifiek mensen herkennen. Daarnaast hebben de camera's een groter bereik dan de voorgaande Eufycam 2, waardoor het signaal ook op grotere afstand van het basisstation uitstekend blijft. Het basisstation wordt eenvoudig met een ethernetkabel aan je router gekoppeld en vervolgens wordt automatisch de draadloze verbinding met je wifi-router tot stand gebracht. Via de handige app kun je de beelden van zowel de deurbel als de camera's bekijken. Hierbij worden de opnames opgeslagen op het meegeleverde basisstation, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden veilig te bewaren. Wil je echter extra opslagruimte voor je beelden, dan kun je ervoor.

Pluspunten
  • Aangezien de camera lokaal beelden opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken. Door het zonnepaneeltje op de IP-camera laad je hem minder vaak op. De camera en deurbel maken onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, dien je af en toe de camera op te laden. Om de opslagcapaciteit van 16GB uit te breiden, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufycam 3 5-pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals