Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 3 5-pack

Eufycam 3 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81603W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 3 5-pack.

Specificaties Eufycam 3 5-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81603W1

Omschrijving van de Eufycam 3 5-pack

Het Eufycam 3 5-Pack is een fantastische set met 5 camera's, perfect voor het bewaken van verschillende plekken zowel binnen als buiten. Deze camera's kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan de nieuwe Homebase 3. De Eufycam 3 is de nieuwste toevoeging aan de Eufycam-familie. Wat deze camera onderscheidt van andere Eufy-camera's, is dat hij opneemt in een verbluffende 4K-resolutie. Daarnaast is hij uitgerust met een handig zonnepaneeltje, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. Een van de meest spannende functies van de Eufycam 3 is de gezichtsherkenningstechnologie. Dit betekent dat het alarm niet afgaat wanneer bekende gezichten worden gedetecteerd. Dit is mogelijk dankzij de geavanceerde kunstmatige intelligentie-ondersteuning van de nieuwe Homebase 3. Het beste van alles is dat deze gezichtsherkenning lokaal wordt uitgevoerd, zonder het gebruik van Eufy-servers. Je kunt dus genieten van gemoedsrust, wetende dat je privacy gewaarborgd is. Bovendien biedt de Eufycam 3 's nachts kleurenbeeld tot een afstand van wel 8 meter, waardoor je zelfs in het donker heldere beelden krijgt. Let op: de Homebase 3 is nog niet compatibel met de Eufy SoloCam en de Floodlight Cam. Met het Eufycam 3 5-Pack ben je verzekerd van hoogwaardige videokwaliteit, geavanceerde beveiligingsfuncties.

Pluspunten
  • Omdat de camera de beelden lokaal opslaat, hoef je geen cloudabonnement of SD-kaart te hebben om de beelden terug te kijken. De camera's hebben zonnepanelen, waardoor je ze minder vaak hoeft op te laden. De camera heeft gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekende personen.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, moet je de camera af en toe opladen. Om de opslagcapaciteit van 16GB te vergroten, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 3 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 3 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 3 5-pack. 

De review over Eufycam 3 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals