Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 3 4-pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 3 4-pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 3 4-pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 3 4-pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 3 4-pack + Video Doorbell Battery

Dit Eufy beveiligingspakket is de ultieme oplossing om je huis te beschermen. Met de 4 Eufycam 3 IP camera's, de Eufy Video Doorbell en het basisstation, heb je alles wat je nodig hebt om je woning veilig te houden. De Eufycam 3 is de nieuwste toevoeging aan het assortiment van Eufy en biedt tal van verbeteringen. Dankzij het geïntegreerde zonnepaneel hoef je de camera minder vaak op te laden en met de 4K beeldkwaliteit mis je geen enkel detail. Bovendien kun je de camera en deurbel koppelen aan je favoriete spraakassistenten, zoals Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Een van de opvallende nieuwe functies van de Eufycam 3 is de verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. Met de verbeterde bewegingssensor kan de camera onderscheid maken tussen mensen en dieren, zodat je geen onnodige opnames krijgt. Daarnaast is het bereik van de camera's vergroot ten opzichte van de vorige modellen, waardoor je ook op grotere afstand van het basisstation een goed signaal hebt. Het basisstation sluit je eenvoudig aan op je router met een ethernetkabel en maakt vervolgens draadloos verbinding met je wifi-router. In de handige app kun je live beelden bekijken van zowel de deurbel als de camera's, en alle opnames worden opgeslagen op het meegeleverde basisstation. Hierdoor heb je geen cloudabonnement nodig om je beelden op te slaan. Wil je echter.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Dankzij het zonnepaneeltje op de IP-camera hoef je hem minder vaak op te laden. De camera en deurbel maken onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Wanneer je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, dien je de camera af en toe op te laden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 3 4-pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 3 4-pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 3 4-pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufycam 3 4-pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals