EufyCam 3 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81603W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de EufyCam 3 4-pack.

Specificaties EufyCam 3 4-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81603W1

Omschrijving van de EufyCam 3 4-pack

Met het EufyCam 3 4-Pack heb je de mogelijkheid om verschillende plekken binnen- of buitenshuis in de gaten te houden. Dit pakket wordt geleverd met maar liefst 4 camera's die je eenvoudig kunt koppelen aan de nieuwe Homebase 3. De EufyCam 3 is de nieuwste toevoeging aan het Eufycam assortiment en biedt tal van voordelen ten opzichte van zijn voorgangers. Een van de belangrijkste voordelen is dat de EufyCam 3 opneemt in verbluffende 4K resolutie. Hierdoor ben je verzekerd van haarscherpe beelden, zowel overdag als 's nachts. Bovendien is deze camera uitgerust met een handig zonnepaneeltje, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. Hierdoor heb je altijd een betrouwbare bewakingsoplossing tot je beschikking. Een andere handige functie van de EufyCam 3 is de geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie. Dankzij de ondersteuning van kunstmatige intelligentie op de nieuwe HomeBase 3, kan de camera bekende gezichten herkennen en voorkomen dat het alarm afgaat. Dit alles gebeurt lokaal, waardoor je gegarandeerd bent van optimale privacy en controle over je gegevens. Daarnaast biedt de EufyCam 3 ook 's nachts kleurenbeeld tot een afstand van 8 meter, waardoor je altijd een duidelijk beeld hebt, zelfs in het donker. Let wel op: de Homebase 3 werkt op dit moment nog niet met.

Pluspunten
  • Omdat de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera's hebben zonnepaneeltjes, waardoor je ze minder vaak hoeft op te laden. De camera maakt gebruik van gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekenden.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, moet je af en toe de camera opladen. Om de opslagcapaciteit van 16GB uit te breiden, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor EufyCam 3 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de EufyCam 3 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de EufyCam 3 4-pack. 

De review over EufyCam 3 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals