Search
Close this search box.
  1. Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery

Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery

Dit Eufy beveiligingspakket biedt de perfecte oplossing voor een veilig en beveiligd huis. Met de 3 Eufycam 3 IP camera's, de Eufy Video Doorbell op batterij en het basisstation, ben je volledig uitgerust om je huis te beschermen. De Eufycam 3 is de nieuwste toevoeging aan het Eufy-assortiment en biedt talloze verbeteringen. Dankzij het zonnepaneel hoef je de camera minder vaak op te laden, terwijl de 4K beeldkwaliteit zorgt voor haarscherpe opnames. Wat dit product echt onderscheidt, is de mogelijkheid om de camera en deurbel te koppelen aan populaire spraakassistenten zoals Alexa, Google Assistant en Apple HomeKit. Dit betekent dat je eenvoudig toegang hebt tot de beelden en deurbelfunctie met eenvoudige spraakopdrachten. Bovendien beschikt de nieuwe Eufycam over verbeterde nachtvisie en een geavanceerde bewegingssensor die mensen herkent, waardoor onnodige opnames van dieren worden voorkomen. Met een groter bereik dan zijn voorganger, de Eufycam 2, kun je er zeker van zijn dat het signaal van de camera's ook op grotere afstand van het basisstation sterk blijft. Het basisstation wordt eenvoudig verbonden met je router via een ethernetkabel en maakt vervolgens draadloos verbinding met je wifi-netwerk. Door de handige app kun je altijd en overal de beelden van de deurbel en camera's bekijken. Het beste van alles.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, hoef je geen cloudabonnement of sd-kaart te hebben om beelden terug te kijken. Dankzij het zonnepaneel op de IP-camera hoef je hem minder vaak op te laden. De camera en deurbel maken onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, moet je de camera af en toe opladen. Om de opslagcapaciteit van 16GB te vergroten, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze wordt niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufycam 3 3-pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals