EufyCam 3 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T88723W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de EufyCam 3 3-pack.

Specificaties EufyCam 3 3-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88723W1

Omschrijving van de EufyCam 3 3-pack

Met het EufyCam 3 3-Pack kun je met gemak verschillende ruimtes zowel binnen als buiten in de gaten houden. Dit pakket bevat maar liefst 3 camera's die je eenvoudig kunt koppelen aan de nieuwe HomeBase 3. De EufyCam 3 is de allernieuwste toevoeging aan de EufyCam familie en biedt vele voordelen ten opzichte van zijn voorgangers. Een van de meest opvallende kenmerken is dat de EufyCam 3 opneemt in verbluffende 4K-resolutie. Dit betekent dat je kunt genieten van haarscherpe beelden met ongelooflijke details. Bovendien is de EufyCam 3 uitgerust met een handig zonnepaneeltje, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. Dit zorgt voor extra gemak en zorgt ervoor dat je altijd verzekerd bent van een betrouwbare beveiliging. Daarnaast beschikt de EufyCam 3 over gezichtsherkenningstechnologie, waardoor het alarm niet afgaat wanneer bekende gezichten worden gedetecteerd. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van de krachtige kunstmatige intelligentie van de nieuwe HomeBase 3, en dit alles gebeurt lokaal, zonder dat gegevens naar de Eufy-servers worden gestuurd. Last but not least, biedt de EufyCam 3 ook 's nachts kleurenbeelden tot wel 8 meter, voor een ongeëvenaarde visuele ervaring, zelfs in het donker. Met het EufyCam 3 3-Pack haal.

Pluspunten
  • Doordat de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera's zijn uitgerust met zonnepaneeltjes, waardoor je hem minder vaak hoeft op te laden. De camera maakt gebruik van gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekenden.

Minpunten
  • Als je de camera vaak gebruikt bij weinig zonlicht, dien je af en toe de camera op te laden. Om de opslagcapaciteit van 16GB te vergroten, voeg je een harde schijf of NAS toe

    .

    Deze worden niet meegeleverd.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor EufyCam 3 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de EufyCam 3 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de EufyCam 3 3-pack. 

De review over EufyCam 3 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals