Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack

Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81133D3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack.

Specificaties Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81133D3

Omschrijving van de Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem eenvoudig uit met deze handige Eufycam 2C uitbreiding 5-pack. Met deze extra beveiligingscamera's kun je een extra locatie in of rondom je huis nauwlettend in de gaten houden. De camera's zijn voorzien van een ingebouwde spotlight die automatisch aangaat wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Het handige is dat de Eufycam 2C het onderscheid kan maken tussen mensen, voorwerpen en dieren, waardoor de lamp niet onnodig wordt geactiveerd bij de aanwezigheid van bijvoorbeeld een kat. Deze camera's werken op batterij en zijn draadloos verbonden met het meegeleverde basisstation. Alle beelden worden lokaal opgeslagen, waardoor je ze veilig kunt terugkijken via een beveiligde verbinding in de bijbehorende app. Het fijne is dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. De ingebouwde batterij heeft een indrukwekkende levensduur van maar liefst 180 dagen bij gemiddeld gebruik, waarna je hem weer eenvoudig kunt opladen. Houd er rekening mee dat dit een uitbreiding is op een set met een Eufy Homebase en dat je deze camera's niet kunt gebruiken zonder de bijbehorende Eufy Homebase. Met de Eufycam 2C uitbreiding 5-pack ben je verzekerd van extra beveiliging en gemoedsrust voor jouw huis en de omgeving.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beeldmateriaal terug te kijken. De camera herkent mensen, dieren en objecten. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Om van deze uitbreiding gebruik te kunnen maken, moet je een Eufy basisstation hebben. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur achteruitgaan.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack. 

De review over Eufycam 2C Uitbreiding 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals