Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack

Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81133D3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack.

Specificaties Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81133D3

Omschrijving van de Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem eenvoudig uit met deze 4 extra Eufycam 2C beveiligingscamera's. Met deze uitbreiding kan je nu nog een extra locatie in of rondom je huis bewaken. Een unieke eigenschap van deze camera's is de ingebouwde spotlight, die automatisch aangaat zodra er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Hierdoor blijft geen enkele verdachte activiteit onopgemerkt. Wat deze camera's nog slimmer maakt, is hun vermogen om onderscheid te maken tussen mensen, voorwerpen en dieren. Dit zorgt ervoor dat de lamp niet onnodig aangaat wanneer er bijvoorbeeld een kat voorbij loopt. De Eufycam 2C camera's werken op een batterij en zijn draadloos verbonden met het meegeleverde basisstation. Je hebt dus geen gedoe met kabels en kunt de camera's gemakkelijk op elke gewenste plek plaatsen. Bovendien worden de beelden lokaal opgeslagen, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Met behulp van een beveiligde verbinding kan je de opgenomen beelden altijd en overal terugkijken in de handige app. En maak je geen zorgen over de batterijduur, want de ingebouwde batterij gaat maar liefst 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik. Daarna kan je deze eenvoudig opladen, zodat je altijd verzekerd bent van optimale beveiliging. Let op: deze Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack is een aanv.

Pluspunten
  • Doordat de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten. Deze IP camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Om gebruik te kunnen maken van deze uitbreiding, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, neemt de batterijduur af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack. 

De review over Eufycam 2C Uitbreiding 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals