Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack

Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81133D3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack.

Specificaties Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81133D3

Omschrijving van de Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem uit met deze 3 extra Eufycam 2C beveiligingscamera's. Met deze uitbreiding kun je een extra locatie in of rond je huis bewaken. De Eufycam 2C heeft een ingebouwde spotlight die automatisch aangaat wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Wat deze camera's onderscheidt, is dat ze het verschil kunnen zien tussen mensen, voorwerpen en dieren, waardoor de lamp niet onnodig aangaat als er bijvoorbeeld een kat voorbij loopt. De Eufycam 2C camera's werken op batterijen en staan draadloos in verbinding met het meegeleverde basisstation. Met dit beveiligingssysteem worden de beelden lokaal opgeslagen, zodat je ze op elk gewenst moment kunt bekijken via een beveiligde verbinding in de app. Het beste van alles is dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. De ingebouwde batterij van de camera gaat maar liefst 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik en kan daarna eenvoudig worden opgeladen. Let op: Deze Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack is een aanvulling op een set met Homebase en kan niet afzonderlijk worden gebruikt zonder Eufy Homebase. Met deze uitbreiding ben je echter in staat om je beveiligingssysteem verder uit te breiden en extra gemoedsrust te creëren in en om je huis.

Pluspunten
  • Doordat de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kunnen kijken. De camera kan onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten. Deze IP camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te kunnen gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack. 

De review over Eufycam 2C Uitbreiding 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals