Search
Close this search box.
  1. Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack

Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81133D3. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack.

Specificaties Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81133D3

Omschrijving van de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack

Breid je Eufycam beveiligingssysteem uit met de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack. Met deze twee extra beveiligingscamera's kun je een extra locatie in of rond je huis bewaken. De Eufycam 2C is uitgerust met een ingebouwde spotlight die automatisch aangaat wanneer de camera 's nachts beweging detecteert. Dankzij de geavanceerde technologie kan de Eufycam 2C het verschil herkennen tussen mensen, voorwerpen en dieren, waardoor de lamp niet onnodig aan gaat als er bijvoorbeeld een kat voorbij loopt. Deze camera's werken op een batterij en zijn draadloos verbonden met het bijgeleverde basisstation. Alle beelden worden lokaal opgeslagen, zodat je ze op elk gewenst moment kunt bekijken via een beveiligde verbinding in de app. Het beste van alles is dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. De ingebouwde batterij gaat maar liefst 180 dagen mee bij gemiddeld gebruik en kan daarna eenvoudig worden opgeladen. Let op: dit is een uitbreiding op een set met Homebase. Deze camera's kunnen niet worden gebruikt zonder de Eufy Homebase. Met de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack ben je verzekerd van maximale beveiliging en kun je met een gerust hart je huis en omgeving in de gaten houden.

Pluspunten
  • Vanwege de lokale opslag van beelden, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kunnen bekijken. De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem gemakkelijk installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, gaat de batterijduur achteruit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack. 

De review over Eufycam 2C Uitbreiding 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals