Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro bewakingspakket, zorg je voor optimale beveiliging van je voordeur en de omgeving rondom je huis. Dit pakket bevat twee Eufycam 2C camera's en de Dual 2 Pro deurbel, die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. De camera's zijn uitgerust met een ingebouwde spotlight die automatisch aangaat wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. De deurbel heeft zelfs twee camera's, zodat je ook kunt zien wie er op de stoep staat. Alle camera's en deurbel werken op batterijen en zijn draadloos verbonden met het meegeleverde basisstation, waarmee ook de Eufy Video Doorbell Battery in contact staat. Met de deurbel kun je altijd zien wie er voor de deur staat en ontvang je direct een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Je kunt zelfs direct met die persoon praten via de deurbel. Het basisstation wordt eerst verbonden met een ethernetkabel aan je router. Vervolgens zal het basisstation automatisch je wifi herkennen en draadloos verbinding maken met je wifi-router. Alle beelden worden lokaal opgeslagen, zodat je ze veilig kunt bekijken via een beveiligde verbinding in de app. Het beste van alles is dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Met het Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro bewakingspakket ben je dus verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gebruiksgemak zonder ged.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, zodat je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. Bij bewegingsdetectie ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Omdat de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om ze terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. Het geheugen kan niet lokaal worden uitgebreid, je moet dan extra betalen voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 2C Duo Pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals