Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met deze Eufy-beveiligingsset kunt u uw voordeur en de omgeving rondom uw huis beveiligen. De 4 Eufycam 2C-camera's en de Doorbell Dual 2 Pro in deze set zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De ingebouwde schijnwerpers van de camera's gaan automatisch aan wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. De deurbel heeft 2 camera's, zodat u ook kunt zien wie er op de stoep staat. Deze camera's en deurbel werken op batterijen en staan draadloos in verbinding met het meegeleverde basisstation. Dit basisstation staat ook in contact met uw Eufy Video Doorbell Battery. Dankzij de deurbel kunt u altijd zien wie er voor de deur staat en ontvangt u een melding op uw telefoon wanneer er iemand aanbelt. U kunt dan direct met die persoon praten. Om te beginnen verbindt u het basisstation met uw router met behulp van een ethernetkabel. Vervolgens herkent het basisstation uw wifi en maakt het draadloos verbinding met uw wifi-router. De beelden worden lokaal opgeslagen, zodat u ze via een beveiligde verbinding kunt bekijken in de app. U heeft dus geen cloudabonnement nodig om de beelden op te slaan. Met dit complete beveiligingspakket van Eufy bent u verzekerd van een veilige leefomgeving en kunt u met een gerust hart de deur uit.

Pluspunten
  • Deze deurbel is uitgerust met 2 camera's, waardoor je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. Bij bewegingsdetectie ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Doordat de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. Het geheugen kan niet lokaal worden uitgebreid, hiervoor betaal je extra voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals