Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Met het Eufy bewakingspakket beveilig je niet alleen je voordeur, maar ook de omgeving rondom je huis. Dit pakket bevat 4 Eufycam 2C camera's en een deurbel, die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Wat deze camera's zo uniek maakt, is de ingebouwde spotlight die automatisch aangaat wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd. Zo ben je altijd verzekerd van heldere beelden, zelfs in het donker. De Eufycam 2C camera's en deurbel werken op batterijen en staan draadloos in verbinding met het meegeleverde basisstation. Dit basisstation is ook de verbinding tussen jouw Eufy Video Doorbell Battery en de rest van het systeem. Met de deurbel zie je direct wie er voor de deur staat en ontvang je een melding op je telefoon zodra er iemand aanbelt. Je kunt zelfs direct met die persoon praten, zonder dat je de deur hoeft te openen. Het installeren van het basisstation is eenvoudig. Je verbindt het eerst met een ethernetkabel aan je router. Vervolgens herkent het basisstation je wifi en maakt het draadloos verbinding met je wifi-router. Alle beelden worden lokaal opgeslagen, zodat je ze altijd veilig kunt bekijken via de app. Het beste van alles is dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Met het Eufy bewakingspakket geniet je dus van maximale beveiliging en gemoedsrust, zonder extra kosten.

Pluspunten
  • De camera en deurbel werken ook op batterij, dus je hoeft niet met bedrading te knoeien. Bij bewegingsdetectie krijg je een melding via de app, zelfs in het donker. Aangezien de deurbel beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om beelden terug te bekijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. Het geheugen kan niet lokaal worden uitgebreid, dan moet je extra betalen voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery. 

De review over Eufycam 2C 4-pack + Eufy Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals