Search
Close this search box.
  1. Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro bewakingspakket kun je niet alleen je voordeur, maar ook de omgeving rondom je huis beveiligen. Dit pakket bevat 3 Eufycam 2C camera's en de Doorbell Dual 2 Pro, die zowel binnen als buiten kunnen worden gebruikt. Wanneer een van de camera's 's nachts beweging detecteert, schakelt de ingebouwde spotlight automatisch in. De deurbel is uitgerust met 2 camera's, zodat je ook kunt zien wie er op de stoep staat. Zowel de camera's als de deurbel werken op batterijen en zijn draadloos verbonden met het meegeleverde basisstation, waar ook je Eufy Video Doorbell Battery mee in contact staat. Dankzij de deurbel kun je altijd zien wie er voor de deur staat en ontvang je een melding op je telefoon wanneer er iemand aanbelt. Je kunt dan direct met die persoon praten. Het basisstation moet eerst met een ethernetkabel op je router worden aangesloten en maakt vervolgens draadloos verbinding met je wifi-router. De beelden worden lokaal opgeslagen en kunnen via een beveiligde verbinding in de app worden bekeken. Hierdoor heb je geen cloudabonnement nodig om de beelden op te slaan. Met dit complete bewakingspakket van Eufy ben je verzekerd van optimale beveiliging rondom je huis. De camera's en deurbel zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van wie er in de buurt van je woning is en je kunt direct actie ondernemen ind.

Pluspunten
  • Deze deurbel is uitgerust met 2 camera's, waardoor je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. Bij bewegingsdetectie ontvang je een melding via de app, zelfs in het donker. Aangezien de deurbel de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur loopt terug wanneer je de camera langer dan 5 minuten per dag gebruikt. Je kunt het geheugen niet lokaal uitbreiden, je moet extra betalen voor cloudopslag.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 2C 3-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals