Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2C 3-Pack

Eufycam 2C 3-Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T88323D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2C 3-Pack.

Specificaties Eufycam 2C 3-Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88323D2

Omschrijving van de Eufycam 2C 3-Pack

Beveilig 3 locaties rondom jouw huis met het Eufycam 2C 3-Pack. Deze camera's zijn perfect voor zowel binnen als buiten gebruik. Wanneer er 's nachts beweging wordt gedetecteerd, gaat de ingebouwde spotlight automatisch aan. Uniek aan de Eufycam 2C is dat deze het verschil kan zien tussen mensen, voorwerpen en dieren. Hierdoor zal de lamp niet onnodig aangaan als er bijvoorbeeld een kat langsloopt. De camera's werken op batterijen en hebben een draadloze verbinding met het meegeleverde basisstation. Het basisstation wordt eerst met een ethernetkabel aan de router verbonden, waarna het de wifi herkent en draadloos verbinding maakt met de wifi router. Alle beelden worden lokaal opgeslagen, wat betekent dat je geen cloudabonnement nodig hebt om de beelden te bewaren. Je kunt heel eenvoudig de beelden bekijken via een beveiligde verbinding in de app. Bovendien gaat de ingebouwde batterij maar liefst 180 dagen mee bij normaal gebruik, waarna je deze weer kunt opladen. Met het Eufycam 2C 3-Pack heb je de mogelijkheid om je huis en omgeving optimaal te beveiligen. Met de draadloze camera's en het handige basisstation ben je altijd op de hoogte van wat er in en rondom je huis gebeurt. De camera's zijn van hoge kwaliteit en hebben een lange batterijduur, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het continu vervangen van batterijen. Bovendien is het opslaan van beelden veilig.

Pluspunten
  • Aangezien de camera lokaal beelden opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera kan mensen, dieren en objecten onderscheiden. Deze IP-camera is plug & play: je kunt hem eenvoudig installeren met behulp van de app.

Minpunten
  • Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur verminderen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2C 3-Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2C 3-Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2C 3-Pack. 

De review over Eufycam 2C 3-Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals