Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack

Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81143D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack.

Specificaties Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem uit met deze 5 extra Eufycam 2 camera's. De camera's zijn te koppelen aan Apple HomeKit, dus bedien je ze ook met je stem via Siri. Deze Eufycam 2 heeft een verbeterde nachtvisie en bewegingssensor, waardoor je altijd scherpe beelden hebt, zelfs in het donker. Bovendien herkent de camera mensen, zodat hij niet onnodig filmt wanneer er een dier in beeld komt. Met een groter bereik dan zijn voorganger, blijft het signaal van de Eufycam 2 ook op grotere afstand van het basisstation goed. Je kunt erop vertrouwen dat je altijd een stabiele verbinding hebt. Daarnaast slaat deze camera de beelden lokaal op, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Je kunt de beelden eenvoudig en veilig terugkijken via de app. De ingebouwde batterij gaat maar liefst een jaar mee bij gemiddeld gebruik, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen ervan. Let op: Dit is een uitbreiding op een set met Homebase. Je kunt deze camera niet gebruiken zonder de Eufy Homebase. Voeg deze Eufycam 2 uitbreiding 5-pack toe aan je beveiligingssysteem en geniet van nog meer gemoedsrust en veiligheid in en rondom je huis.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Met zijn krachtige magneet kan de camera overal worden geplaatst waar je maar wilt. De camera maakt een onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Je hebt een Eufy-hub nodig om deze uitbreiding te kunnen gebruiken. De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack. 

De review over Eufycam 2 Uitbreiding 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals