Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack

Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81143D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack.

Specificaties Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem eenvoudig uit met dit 4-pack van extra Eufycam 2 camera's. Met deze camera's die gekoppeld kunnen worden aan Apple HomeKit, kun je ze zelfs bedienen met je stem via Siri. De Eufycam 2 is voorzien van een verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. Dankzij zijn slimme functies kan hij onderscheid maken tussen mensen en dieren, waardoor hij alleen filmt wanneer dat echt nodig is. Deze camera heeft een groter bereik, waardoor het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation nog steeds goed blijft. Daarnaast slaat de Eufycam 2 alle beelden lokaal op, waardoor je ze veilig kunt bekijken via een beveiligde verbinding in de bijbehorende app. Dit betekent dat je geen cloudabonnement nodig hebt om je beelden op te slaan. Bovendien gaat de ingebouwde batterij maar liefst een jaar mee bij gemiddeld gebruik, waarna je hem eenvoudig kunt opladen. Belangrijk om te weten: dit 4-pack is een uitbreiding op een set met Homebase. De camera's kunnen niet los gebruikt worden zonder Eufy Homebase. Met het Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack geniet je dus van nog meer veiligheid en gemak in combinatie met je bestaande Eufycam beveiligingssysteem.

Pluspunten
  • Omdat de camera lokaal beelden opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack. 

De review over Eufycam 2 Uitbreiding 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals