Search
Close this search box.
  1. Eufycam 2 Uitbreiding 3-pack

Eufycam 2 Uitbreiding 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81143D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Uitbreiding 3-pack.

Specificaties Eufycam 2 Uitbreiding 3-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Uitbreiding 3-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem uit met deze handige 3-pack van de Eufycam 2 Uitbreiding. Met deze extra camera's ben je verzekerd van nog meer veiligheid in en rondom je huis. Deze camera's zijn speciaal ontworpen om te worden gekoppeld aan Apple HomeKit, waardoor je ze eenvoudig kunt bedienen met je stem via Siri. De Eufycam 2 Uitbreiding biedt tal van verbeteringen ten opzichte van zijn voorgangers. Zo beschikt deze camera over een verbeterde nachtvisie, waardoor je ook in het donker haarscherpe beelden kunt vastleggen. Daarnaast is de bewegingssensor geavanceerder geworden, waardoor de camera alleen opneemt wanneer er daadwerkelijk een persoon wordt gedetecteerd. Hierdoor worden onnodige opnames van bijvoorbeeld dieren voorkomen. Een ander voordeel van de Eufycam 2 Uitbreiding is het grotere bereik. Het signaal blijft namelijk uitstekend, zelfs op grotere afstand van het basisstation. Daarnaast slaat deze camera de beelden lokaal op, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je opnames op te slaan. Via een beveiligde verbinding kun je de opgeslagen beelden eenvoudig bekijken in de bijbehorende app. De ingebouwde batterij gaat bovendien maar liefst een jaar mee bij gemiddeld gebruik, waarna je deze eenvoudig weer kunt opladen. Let op: deze Eufycam 2 Uitbreiding is een aanvulling op.

Pluspunten
  • Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Met behulp van de krachtige magneet kun je de camera overal plaatsen waar je maar wilt. De camera detecteert en onderscheidt tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te kunnen gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Uitbreiding 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Uitbreiding 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Uitbreiding 3-pack. 

De review over Eufycam 2 Uitbreiding 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals