Search
Close this search box.
  1. Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack

Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81143D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack.

Specificaties Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81143D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack

Breid je bestaande Eufycam beveiligingssysteem uit met dit handige Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack. Met deze twee extra camera's hoef je je geen zorgen meer te maken over de veiligheid van je huis. Deze Eufycam 2 camera's zijn speciaal ontworpen om te werken met Apple HomeKit, zodat je ze gemakkelijk kunt bedienen met je stem via Siri. Dit zorgt voor een naadloze en geïntegreerde ervaring in je smart home. De Eufycam 2 heeft verschillende verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. Zo beschikt hij over een geavanceerde nachtvisie, waardoor je zelfs in het donker scherpe beelden kunt vastleggen. Daarnaast is de bewegingssensor verbeterd, zodat de camera alleen opneemt wanneer er mensen worden gedetecteerd en niet onnodig reageert op dieren. Dit zorgt voor efficiënt gebruik van de batterij en opslagruimte. Een ander voordeel van de Eufycam 2 is het grotere bereik. Hierdoor blijft het signaal stabiel, zelfs als je camera's zich op een grotere afstand van het basisstation bevinden. Bovendien slaat de Eufycam 2 de beelden lokaal op, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je opnames op te slaan. Je kunt eenvoudig de beelden terugkijken via een beveiligde verbinding in de app. De ingebouwde batterij gaat ongeveer een jaar mee bij gemiddeld gebruik en kan daarna eenvoudig worden opgel.

Pluspunten
  • Omdat de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. Dankzij de sterke magneet kun je de camera overal plaatsen waar je wilt. De camera onderscheidt tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te kunnen gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, neemt de batterijduur af.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack. 

De review over Eufycam 2 Uitbreiding 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals