Eufycam 2 Pro Uitbreiding Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81403D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro Uitbreiding.

Specificaties Eufycam 2 Pro Uitbreiding

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Uitbreiding

Met de Eufycam 2 Pro Uitbreiding kun je nu nog scherpere beelden vastleggen in zowel binnen- als buitenruimtes. Deze slimme beveiligingscamera is een perfecte aanvulling op je bestaande Eufycam 2 Pro systeem. Met een indrukwekkende 2K resolutie zorgt deze camera ervoor dat geen enkel detail aan je voorbij gaat. Een van de opvallende kenmerken van deze camera is de koppeling met Apple HomeKit. Hierdoor kun je de camera eenvoudig bedienen met je stem via Siri. Bovendien is de nachtvisie sterk verbeterd, waardoor je zelfs in het donker heldere beelden kunt vastleggen. Daarnaast is de bewegingssensor geavanceerd en herkent het specifiek mensen, zodat de camera niet onnodig filmt wanneer er bijvoorbeeld een dier in beeld loopt. Een ander handig aspect van de Eufycam 2 Pro is het draadloze bereik. Zelfs op grotere afstand van het basisstation blijft het signaal sterk en betrouwbaar. Bovendien slaat deze camera de beelden lokaal op, waardoor je geen cloudabonnement nodig hebt om je opnames op te slaan. Via de beveiligde verbinding in de app kun je altijd en overal je beelden terugkijken. Met de Eufycam 2 Pro Uitbreiding ben je verzekerd van hoogwaardige beveiliging en gemoedsrust.

Pluspunten
  • Dankzij de 2K-resolutie is het camerabeeld scherper dan bij camera's met een full hd-resolutie. Doordat de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om ze later terug te bekijken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en voorwerpen.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te kunnen gebruiken, is een Eufy basisstation vereist. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro Uitbreiding

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro Uitbreiding. 

De review over Eufycam 2 Pro Uitbreiding is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals