Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack

Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81403D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack

Breid je bestaande Eufycam beveiligingssysteem uit met de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack. Met deze 5 extra Eufycam 2 Pro camera's kun je zowel binnen- als buitenruimtes in schitterende 2K resolutie vastleggen. Deze geavanceerde beveiligingscamera's kunnen eenvoudig worden gekoppeld aan Apple HomeKit, waardoor je ze zelfs met je stem kunt bedienen via Siri. Bovendien beschikken ze over een verbeterde nachtvisie en bewegingssensor die personen herkent, zodat de camera niet onnodig opneemt als er een dier voorbij loopt. De draadloze verbinding van deze camera's zorgt ervoor dat het signaal zelfs over grotere afstanden van het basisstation goed blijft. Daarnaast slaat de Eufycam 2 Pro de beelden lokaal op, waardoor je geen abonnement nodig hebt. Je kunt de opgenomen beelden veilig terugkijken via de app. Het is belangrijk om te vermelden dat dit een uitbreiding is op een set met een Eufy Homebase. Deze camera's kunnen niet los worden gebruikt zonder de Homebase. Met de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack ben je in staat om je bestaande beveiligingssysteem uit te breiden en nog meer ruimtes te beveiligen met hoogwaardige beeldkwaliteit en geavanceerde functies.

Pluspunten
  • Door de 2K-resolutie is de beeldkwaliteit van de camera scherper dan die van camera's met een Full HD-resolutie. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of SD-kaart nodig om de beelden later te bekijken. De camera kan mensen, dieren en objecten van elkaar onderscheiden.

Minpunten
  • Voor het gebruik van deze uitbreiding heb je een Eufy basisstation nodig. De batterijduur neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack. 

De review over Eufycam 2 Pro Uitbreiding 5-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals