Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack

Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81403D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack

Breid je Eufycam beveiligingssysteem uit met deze 4 extra Eufycam 2 Pro camera's. Met deze uitbreiding leg je binnen- of buitenruimtes vast in een scherpe 2K resolutie. De Eufycam 2 Pro camera is compatibel met Apple HomeKit, waardoor je hem ook met je stem kunt bedienen via Siri. Bovendien beschikt deze camera over verbeterde nachtvisie en een bewegingssensor die mensen herkent, zodat onnodige opnames van dieren worden voorkomen. Het draadloze bereik van deze camera's zorgt ervoor dat het signaal ook op grotere afstand van het basisstation goed blijft. Je kunt de beelden van de Eufycam 2 Pro lokaal opslaan, en via een beveiligde verbinding bekijken in de app. Hierdoor heb je geen abonnement nodig. Het is belangrijk om op te merken dat dit een uitbreiding is op een set met Homebase. Deze camera kan niet worden gebruikt zonder een Eufy Homebase. Met de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack ben je in staat om je beveiligingssysteem naar een hoger niveau te tillen. Voeg deze camera's toe aan je bestaande Eufycam set en geniet van de scherpe 2K resolutie, verbeterde nachtvisie en slimme bewegingssensor. Bedien de camera's eenvoudig met je stem via Siri dankzij de compatibiliteit met Apple HomeKit. Of je nu je huis, kantoor of tuin wilt beveiligen, deze camera's bieden de perfecte oplossing met hun draadloze bere.

Pluspunten
  • Het beeld van de camera is scherper dan camera's met een full hd resolutie dankzij de 2K resolutie. Je hebt geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken, aangezien de camera de beelden lokaal opslaat. De camera kan mensen, dieren en objecten van elkaar onderscheiden.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, gaat de batterijduur achteruit.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack. 

De review over Eufycam 2 Pro Uitbreiding 4-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals