Search
Close this search box.
  1. Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack

Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81403D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem uit met deze 3 extra Eufycam 2 Pro camera's. Met deze Eufycam 2 Pro camera uitbreiding leg je moeiteloos zowel binnen- als buitenruimtes vast in verbluffende 2K resolutie. De beveiligingscamera kan eenvoudig worden gekoppeld aan Apple HomeKit, waardoor je hem zelfs met je stem kunt bedienen via Siri. Geniet van verbeterde nachtvisie en een geavanceerde bewegingssensor die alleen mensen detecteert, zodat de camera niet onnodig filmt wanneer er een dier in beeld loopt. Dankzij het draadloze bereik van deze camera's blijft het signaal moeiteloos sterk, zelfs op grotere afstand van het basisstation. De Eufycam 2 Pro slaat alle beelden lokaal op, waardoor je ze veilig kunt bekijken via een beveiligde verbinding in de app. Met deze camera's heb je geen abonnement nodig, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je beveiligingssysteem. Let op: Dit is een uitbreiding op een set met Homebase. Om van deze camera's te kunnen profiteren, is het noodzakelijk om ze te gebruiken in combinatie met de Eufy Homebase.

Pluspunten
  • Het beeld van de camera is scherper dan dat van camera's met een full hd resolutie dankzij de 2K resolutie. Aangezien de camera beelden lokaal opslaat, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te bekijken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Voor het gebruik van deze uitbreiding is een Eufy-basisstation vereist. De batterijduur zal afnemen als de camera meer dan 5 minuten per dag wordt gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack. 

De review over Eufycam 2 Pro Uitbreiding 3-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals