Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack

Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81403D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack

Breid jouw Eufycam beveiligingssysteem eenvoudig uit met deze handige 2-pack Eufycam 2 Pro uitbreiding. Met deze toevoeging van twee extra camera's ben je verzekerd van nog meer veiligheid en gemoedsrust. Deze Eufycam 2 Pro camera's bieden een indrukwekkende 2K resolutie, waardoor je binnen- en buitenruimtes in ongekende helderheid kunt vastleggen. Een van de vele voordelen van deze Eufycam 2 Pro camera's is de compatibiliteit met Apple HomeKit. Hierdoor kun je de camera's eenvoudig bedienen met je stem via Siri. Bovendien beschikken deze camera's over verbeterde nachtvisie en een geavanceerde bewegingssensor. De sensor is slim genoeg om onderscheid te maken tussen mensen en dieren, waardoor de camera alleen opneemt wanneer dat echt nodig is. Een ander pluspunt van deze camera's is het draadloze bereik, waardoor het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation nog steeds sterk blijft. De beelden worden lokaal opgeslagen, waardoor je geen abonnement nodig hebt. Je kunt de beelden op elk gewenst moment veilig en gemakkelijk bekijken via de app. Let op: Deze uitbreiding is alleen compatibel met een Eufy Homebase set. Zorg ervoor dat je al in het bezit bent van een Homebase voordat je deze camera's gebruikt.

Pluspunten
  • Door de 2K resolutie is het beeld van de camera scherper dan camera's met een full hd resolutie. Doordat de camera de beelden lokaal opslaat, heb je geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de beelden terug te kijken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • Om deze uitbreiding te kunnen gebruiken, heb je een Eufy basisstation nodig. Als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt, zal de batterijduur afnemen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack. 

De review over Eufycam 2 Pro Uitbreiding 2-pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals