Search
Close this search box.
  1. Eufycam 2 Pro + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 2 Pro + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T81403D2. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2 Pro + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T81403D2

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met de Eufycam 2 Pro en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase hoef je nooit meer te missen wat er zich voor je deur en rondom je huis afspeelt. Deze slimme deurbel is uitgerust met twee camera's: één aan de bovenkant en één die naar beneden gericht is. Hierdoor heeft de deurbel geen blinde hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel zien. Bovendien kan de camera aan de onderkant pakketjes herkennen die voor je deur staan. Je kunt de video deurbel aansluiten op je bestaande bedrading of draadloos gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De Eufycam 2 Pro beveiligingscamera's houden de rest van je omgeving in de gaten met een beeldkwaliteit van 2K. Zowel de camera's als de deurbel kunnen personen herkennen, waardoor je geen valse meldingen ontvangt. Je kunt de beelden bekijken in de Eufy app. Beide apparaten kun je draadloos verbinden met de HomeBase. Het basisstation wordt eerst verbonden met je router via een ethernetkabel. Vervolgens herkent het basisstation je wifi, waarna het ook draadloos verbinding kan maken met je wifi. Dankzij de ingebouwde opslag in dit basisstation heb je geen abonnement nodig om de beelden terug te kijken. Met de Eufycam 2 Pro en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro met HomeBase ben je altijd op de hoogte van wat er zich afspeelt rondom je huis. Of het nu.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, dus mis je niets en zie je precies wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera maken onderscheid tussen bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, hiervoor is geen abonnement nodig. Doordat de camera en deurbel beelden lokaal opslaan, is er geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 2 Pro + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals