Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis op een slimme en efficiënte manier met dit Eufycam 2 Pro Duo Pack en de Eufy Video Doorbell Battery. Met deze set van twee draadloze ip-camera's en een deurbel kun je meerdere delen van je huis tegelijkertijd bewaken. Je kunt de camera's en de deurbel eenvoudig plaatsen op elke gewenste plek waar het basisstation een goede ontvangst heeft. Verbind het basisstation met je router via een ethernetkabel, zodat het basisstation je router herkent. Vervolgens kun je de HomeBase draadloos gebruiken en genieten van alle voordelen. De camera's in deze set hebben een indrukwekkende 2K-resolutie, waardoor je zeer scherpe en gedetailleerde beelden kunt bekijken. Bovendien zijn de batterijen van de camera's en de deurbel zeer krachtig en gaan ze maar liefst 180 dagen (deurbel) tot 1 jaar (camera's) mee zonder dat je ze hoeft op te laden. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de batterijen leeg zijn op het moment dat je ze het hardst nodig hebt. Wat deze set echt bijzonder maakt, is dat je de beelden lokaal en veilig kunt opslaan. Je hebt geen abonnement nodig om de beelden terug te kijken, wat je veel geld kan besparen. Daarnaast kun je de camera's en de deurbel eenvoudig koppelen met Apple HomeKit, zodat je ze kunt besturen via Siri. Dit maakt het nog gemakkelijker en leuker om je huis te beveiligen. Met deze set haal je een complete en geav.

Pluspunten
  • Het beeld van de camera is scherper dan dat van camera's met een full hd resolutie dankzij de 2K resolutie. Je hebt geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om de opgeslagen beelden van de camera's en deurbel terug te kijken. De camera's en deurbel kunnen onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur vermindert wanneer de camera meer dan 5 minuten per dag wordt gebruikt. De opslagcapaciteit van het basisstation is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufycam 2 Pro Duo Pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals