Search
Close this search box.
  1. Eufycam 2 Pro Duo Pack

Eufycam 2 Pro Duo Pack Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T88513D1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro Duo Pack.

Specificaties Eufycam 2 Pro Duo Pack

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T88513D1

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro Duo Pack

Dit Eufycam 2 Pro Duo Pack bevat twee camera's die je buiten- of binnenruimte scherp en nauwkeurig in 2K resolutie vastleggen. Met deze slimme beveiligingscamera's kun je zeer gemakkelijk verbinding maken met Apple HomeKit, waardoor je ze zelfs met je stem kunt bedienen via Siri. Een opvallende functie van deze camera's is de verbeterde nachtvisie en bewegingssensor. De bewegingssensor is zo geavanceerd dat hij in staat is om mensen te herkennen, waardoor de camera's geen onnodige opnames maken wanneer er bijvoorbeeld een dier voorbij loopt. Een ander voordeel van deze camera's is het draadloze bereik, waardoor het signaal zelfs op grotere afstand van het basisstation goed blijft. Dit maakt het mogelijk om de camera's eenvoudig te verbinden met je router, waarna je de HomeBase draadloos kunt gebruiken. Bovendien slaat de Eufycam 2 Pro de beelden lokaal op, zodat je ze veilig kunt bekijken via een beveiligde verbinding in de app. Hierdoor is er geen noodzaak voor een cloudabonnement om je beelden op te slaan. Met dit Eufycam 2 Pro Duo Pack geniet je van hoogwaardige beveiligingscamera's met geavanceerde functies, die perfect passen bij je moderne en slimme levensstijl.

Pluspunten
  • Vanwege de 2K-resolutie is het camerabeeld scherper dan bij camera's met een full hd-resolutie. Aangezien de camera de beelden lokaal opslaat, is er geen behoefte aan een cloudabonnement of SD-kaart om de beelden terug te kijken. De camera maakt onderscheid tussen mensen, dieren en objecten.

Minpunten
  • De batterijduur zal afnemen als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro Duo Pack

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro Duo Pack tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro Duo Pack. 

De review over Eufycam 2 Pro Duo Pack is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals