Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T82101W1. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery.

Specificaties Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T82101W1

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery

Beveilig je huis met gemak van de voordeur tot de achtertuin met deze geweldige set van 5 Eufycam 2 Pro camera's en de Eufy Video Doorbell. Het beste van alles is dat deze camera's en deurbel volledig draadloos werken, waardoor je ze eenvoudig overal kunt plaatsen waar er ontvangst is van het meegeleverde basisstation. Het basisstation wordt eenvoudig verbonden met je router via een ethernetkabel, waardoor een betrouwbare verbinding wordt gegarandeerd. Nadat het basisstation is aangesloten, herkent het automatisch je wifi en maakt het draadloos verbinding met je netwerk. Met de indrukwekkende 2K resolutie van de camera's geniet je van haarscherpe beelden, waardoor je elk detail kunt zien. De krachtige batterijen van deze apparaten zorgen ervoor dat je ze maar liefst 180 dagen (deurbel) tot 1 jaar (camera's) kunt gebruiken zonder dat je ze hoeft op te laden. Dit betekent dat je altijd gemoedsrust hebt, wetende dat je huis veilig wordt bewaakt. Een ander voordeel van deze set is dat je de beelden lokaal kunt opslaan, zonder dat je een abonnement nodig hebt om ze later terug te kunnen kijken. Dit zorgt voor extra privacy en gemoedsrust. Bovendien kun je de camera's en deurbel eenvoudig koppelen met Apple HomeKit, waardoor je ze moeiteloos kunt besturen via Siri. Met deze innovatieve set ben je verzekerd van een veilig en goed beveiligd huis, waar je ook bent.

Pluspunten
  • Het beeld van de camera is scherper dan camera's met een full hd resolutie doordat het een 2K resolutie heeft. Je hebt geen cloudabonnement of sd-kaart nodig om beelden terug te kijken, omdat de camera's en deurbel de beelden lokaal opslaan. De camera's en deurbel kunnen mensen, dieren en objecten onderscheiden.

Minpunten
  • De levensduur van de batterij neemt af wanneer je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit van het hoofdstation is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery. 

De review over Eufycam 2 Pro 5-Pack + Video Doorbell Battery is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals