Search
Close this search box.
  1. Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro Black Friday deal

5/5

Bekijk hier de Black Friday Deals voor Eufy T8213G11. Krijg tot wel 70% korting tijdens deze speciale dag op de Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro.

Specificaties Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Merk

Eufy

Fabrikantcode

T8213G11

Omschrijving van de Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Met het Eufycam 2 Pro 5-pack en Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro hoef je nooit meer iets te missen van wat er zich afspeelt voor je voordeur en rondom je huis. De slimme deurbel is uitgerust met twee camera's: één gericht naar boven en één naar beneden. Hierdoor heeft je deurbel geen blinde hoeken en kun je iedereen die voor je deur staat in zijn geheel zien. Bovendien kan de camera aan de onderkant pakketjes herkennen die voor je deur zijn achtergelaten. Je kunt de video deurbel aansluiten op je bestaande bedrading of draadloos gebruiken dankzij de ingebouwde accu. De Eufycam 2 Pro beveiligingscamera's houden de rest van de omgeving in de gaten met een verbluffende beeldkwaliteit van 2K. Zowel de camera's als de deurbel hebben de mogelijkheid om personen te herkennen, waardoor je geen valse meldingen ontvangt. Je kunt de beelden bekijken in de handige Eufy app. Beide apparaten kun je draadloos verbinden met de HomeBase. Het basisstation maak je eerst met een ethernetkabel verbinding met je router en vervolgens herkent het je wifi, waardoor het basisstation ook draadloos verbinding kan maken met je wifi-netwerk. Het basisstation heeft ingebouwde opslag, waardoor je geen abonnement nodig hebt om de beelden terug te kijken.

Pluspunten
  • Deze deurbel heeft 2 camera's, zodat je niets mist en precies kunt zien wie en wat er voor je deur staat. De deurbel en camera onderscheiden bekenden, onbekenden, dieren en pakketjes, zonder dat je een abonnement nodig hebt. Doordat de camera en deurbel beelden lokaal opslaan, hoef je geen cloudabonnement of sd-kaart te hebben om beelden terug te kijken.

Minpunten
  • De batterijduur neemt af als je de camera meer dan 5 minuten per dag gebruikt. De opslagcapaciteit is beperkt tot 16 GB.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro

Klik op de button ‘bekijk de prijs’ om te bekijken of je de Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro tijdens de Black Friday dagen met een flinke korting kan aanschaffen. 

Klik op de button ‘Bekijk de prijs’ om doorverwezen te worden naar de webwinkel waar je de beste Black Friday deal vindt voor de Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro. 

De review over Eufycam 2 Pro 5-pack + Eufy Video Doorbell Dual 2 Pro is betrouwbaar, we doen goed onderzoek voor we meer informatie delen over een product. 

Bekijk nog meer Black Friday deals